طرز تهیه سریع و آسان مرغ سوخاری رستورانی

دستور پخت مرغ سوخاری به سبک رستوران ها:

مرغ سرخ شده رستورانی که اغلب آن را هوس می کنید، اکنون می توانید به راحتی در خانه درست کنید. دستور العمل آسان و سریع این بخش از آشپزخونه نمناک برای بال مرغ سرخ شده هم خوش مزه می شود


بنابراین دوستان و خانواده را برای مهمانی به صرف مرغ دعوت کنید و آن ها را با مهارت های آشپزی خود شگفت زده کنید !

fried chicken recipe


  

آموزش مرغ سوخاری رستورانی در خانه

این دستور برای دو نفر است


زمان آماده سازی :1 ساعت و 10 دقیقه

زمان پخت :15 دقیقه

کل زمان پخت :1 ساعت و 25 دقیقه

مواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی

1 عدد تخم مرغ

1 / 4 قاشق چایخوری نمک

1 / 4 قاشق چایخوری فلفل

1 فنجان آرد سوخاری

1 / 2 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

1 قاشق چایخوری پودر پیاز

1 قاشق چایخوری پونه کوهی

1 قاشق چایخوری ریحان

6 عدد ران مرغ

به مقدار لازم نان خرد شده

رسپی مرغ سرخ شده رستورانی


اهم مرینیت کردن مرغ سوخاری رستورانی

چگونه مرغ سرخ شده رستورانی درست کنیم ؟

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .


مزه دار کردن مرغ :


ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.


آماده سازی مرغ:


بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

طرز تهیه مرغ سوخاری به سبک رستورانها


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.