مواد لازم برای آنچیلا دای :
طرز تهیه آنچیلا دای :
ابتدا پیاز و فلفل دلمه را شسته و خرد کنید ، سپس داخل ظرفی ریخته و دو ق غ آب اضافه کنید و برای 4 دقیقه در مایکروفر قرار دهید سپس آن را بیرون آورده و آبش را بگیرید.
در مرحله بعد آب کنسرو قارچ را جدا کرده و قارچ ها را به همراه کنجاله سویا در ظرفی ریخته و برای یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
در ادامه رب را در ظرفی ریخته و با شیرین کننده مخلوط نموده و برای 30 ثانیه در مایکروفر بگذارید تا گرم شود.
کمی از سس را برای روی آنچیلادای کنار گذاشته و مابقی را با سبزیجات مخلوط نمایید.
دو عدد دستمال حوله ای را مرطوب کنید، تورتیلاها را لای دستمال بپیچید و مدت 1/5 دقیقه در مایکروفر بگذارید.
تورتیلاها را پهن کرده و موادی را که آماده کرده اید، روی آن ها بریزید.
تورتیلاها را سفت بپیچید. باقی سس گوجه فرنگی را روی آن ها بریزید و مدت دو دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا انچیلاداها گرم شوند.
نکات تکمیلی در مورد آنچیلادای رژیمی
ادویه تاکو:
ادویه تاکو ممکن است در برخی از شهرها در دسترس نباشد در این صورت میتوانید آن را با مواد ذکر شده در ادامه مطلب تهیه نمایید.
مواد لازم برای ادویه تاکو (مکزیکی) :
طرز تهیه ادویه تاکو :
همه مواد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید و هر موقع لازم بود استفاده نمایید.