روشهای پوست کندن نارگیل

روشهای پوست کندن نارگیل

نارگیل میوه بومی هندوستان، سواحل جنوبی آسیا و جزایر کارائیب به شمار می آید که نقش پررنگی در رژیم غذایی این مناطق دارد. مطمئنا پیش از این شما هم دانسته و یا نادانسته نارگیل را به صورت خام و پودر شده در شیرینی و شکلات خورده اید. اما شاید این اولین باری باشد که این میوه را به صورت دربسته با آن شکل و شمایل عجیب و با یک پوسته سخت و البته لجبازش خریداری می کنید. به هرحال همین که در این صفحه هستید یعنی قصد دارید نحوه شکستن و بازکردن صحیح پوسته سخت نارگیل را بیاموزید.

 

بخش اول: مایع درونی (آب نارگیل) را خارج کنید

۱

نارگیل را روی سطح محکمی قرار دهید و مطمئن شوید که سطح زیرین آسیب نمی بیند.


۲

چشم نرم نارگیل را پیدا کنید و با استفاده از یک پیچ گوشتی حفره ای در آن ایجاد کنید.


تنها یکی از چشم ها نرم است و به آسانی با فشار پیچ گوشتی سوراخ خواهد شد.

۳

آب نارگیل را درون کاسه ای بریزید.


می توانید این آب را بنوشید و یا در پخت غذاهایی خاص از آن استفاده کنید.


بخش دوم: شکستن پوسته خارجی به ساده ترین روش

۱

در صورت امکان پیش از شروع نارگیل را برای ۱۵ دقیقه حرارت دهید یا در فریزر قرار دهید.


اینکار باعث می شود پوسته تا حدی از بخش گوشتی نارگیل جدا شود.

۲

با استفاده از یک چکش یا جسم سخت به بخش میانی نارگیل محکم ضربه بزنید.


توجه کنید که این بخش میانی همان قسمتی است که از یک طرف به چشم ها و از طرف دیگر به قسمت انتهایی نارگیل به عنوان دو قطب کره ختم می شود.

۳

ضربه زدن را تا جایی ادامه دهید که پوسته سخت خارجی کامل بشکند.


۴

بخش گوشتی را از پوسته جدا کنید.


در صورتی که نارگیل از قبل حرارت دیده باشد یا در فریزر قرار گرفته باشد با استفاده از یک قاشق بخش گوشتی به راحتی از پوسته جدا می شود.


بخش سوم: شکستن پوسته خارجی به دو نیمه مساوی

۱

نارگیل را در کف دست بگیرید.


اگر آب نارگیل را خارج نکرده اید بهتر است نارگیل را روی ظرفی قرار دهید تا آب نارگیل هنگام شکستن پوسته درون ظرف جمع شود.

۲

خط شکست پوسته نارگیل را پیدا کنید.


برای پیدا کردن خط شکست مراحل زیر را دنبال کنید:

به خط شکافی که از بین چشم ها کشیده شده است دقت کنید.

این خط شکاف را تا میانه نارگیل دنبال کنید تا به خط فرضی محیطی نارگیل برسید. یک خط فرضی که مانند خط استوا نارگیل را به دو نیم می کند.

این همان خطی است که شما باید با استفاده از انتهای پهن یک چاقوی قصابی یا ساطور در امتدادش به آن ضربه بزنید.

۳

خط فرضی محیطی نارگیل را با کشیدن خطی مشخص کنید.


کشیدن این خط تنها برای راحتی و دقت بیشتر است، شما با تجربه بیشتر نیازی به کشیدن خط ندارید.

۴

نارگیل را درحالی که خط کشیده شده مشخص باشد، در کف دست خود بگیرید.


۵

نارگیل را در حالی که با استفاده از انتهای پهن یک چاقوی قصابی یا ساطور محکم به آن ضربه وارد می کنید در کف دست و در امتداد همان خط فرضی بچرخانید.


هرگز با استفاده از لبه برنده و تیز چاقو این کار را انجام ندهید!

همچنین اگر قدرت و تجربه کافی ندارید، بهتر است برای ایمنی از ابزار دیگری استفاده کنید که برنده نباشد؛ مانند یک میله فلزی یا یک آچار.

۶

یلی محکم باشند که باعث ایجاد ترک بزرگ روی پوسته شود.

با دو بار چرخش کلی نارگیل در امتداد خط میانی و تقریبا ۷ ضربه در هر چرخش، ترک مورد نظر ایجاد می شود.

۷

هنگام ترک ایجاد شد، تنها کافی است با ضربات کمی آهسته تر در مقابل و امتداد ترک، ایجاد شکاف را تا مرحله ای که نارگیل به دو نیم شود ادامه دهید.


به ضربه زدن تا زمانی ادامه دهید که یک ترک در پوسته خارجی نارگیل ایجاد شود.


اگر این کار را به درستی انجام داده باشید، پوسته نارگیل دقیقا به دو نیمه مساوی شکسته می شود.

بخش چهارم: جدا کردن بخش گوشتی نارگیل از پوسته

۱

استفاده از یک قاشق یا کارد برش کره


هرچه قطعات نارگیل کوچکتر باشد جدا سازی راحت تر صورت می کیرد.

۲

حرارت دادن نارگیل


در صورتی که بخش گوشتی به راحتی جدا نمی شود، بهتر است نارگیل را برای ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حرارت دهید.

۳

استفاده از پوست کن میوه


پس از خارج کردن بخش گوشتی همچنان لایه نازکی سطح خارجی را پوشانده که در صورت تمایل با استفاده از یک پوست کن می توانید این پوسته را نیز به راحتی جدا کنید.


نکته ها:

در صورتی که هیچ ابزاری در دسترس نیست، می توانید با در دست گرفتن نارگیل و ضربه زدن بخش میانی به یک جسم سخت مانند تخته سنگ آن را بشکنید. برای راحتی و جلوگیری از بیرون ریختن آب نارگیل می توانید آن را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید.

با استفاده از یک دریل می توانید ۲ سوراخ در چشم های نارگیل ایجاد کنید و مایع درونی نارگیل را سریعتر خارج کنید.

سه لکه سیاه رنگ روی پوسته مانند دو چشم و یک دهان هستند. در واقع دو لکه نزدیک به هم چشم ها و لکه سوم همان دهان است که ضعیفتر نیز هست.

اگر برای ساخت صنایع دستی قصد دارید نارگیل را دقیقا به دو نیمه مساوی تقسیم کنید، بهتر است از اره برقی تیغه ای استفاده کنید.

منبع: داتیس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.