طرز تهیه “کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
  
ادامه مطلب ...

طرز تهیه ژله میان تهی

ژله میان تهیطرز تهیه ژله میان تهی :
اگر می خواید این دسر رو تهیه کنید، باید اون رو برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید. بنابراین اول جامها یا لیوان هاتون رو آماده کنید.
اول ژله ای که میخواید طبقه ی پایین قرار بگیره رو مطابق معمول (یه لیوان آب جوش+یه لیوان آب سرد)درست میکنید و توی لیوان یا جامتون میریزید البته تا نصف لیوان اگر دوست داشتین انار دانه شده یا هر میوه دیگر خرد شده رو به ژله اضافه کنید.
 
ادامه مطلب ...