مواد لازم برای 4 نفر
فیله ماهی سالمون ......................1 عدد
لیموی تازه .................................2 عدد ( یا 1 نصف استکان آب لیمو )
زعفران دم کرده ......................... یک قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل...............................به مقدار لازم
روغن زیتون ............................... به مقدار لازمش
پودر خمیر ترش دانه ریز 1 قاشق سوپخوری
آب گرم 1 پیمانه
وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری
شکر نصف پیمانه
آرد سفید به میزان لازم
روغن مایع 1 سوم پیمانه
ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.
جَغور بَغور که به نام های “جغول بغول” ، “واویشکا” ، “حمیسه” یا “هگیس” هم شناخته میشود، نام خوراکی است با مخلوط کردن دل ، جگر و قلوه گوسفند تهیه میشود. جغور بغور در بسیاری از شهرهای ایران مانند زنجان،رشت، ساری، اردبیل و کرمانشاه رایج بوده و شاید بتوان علت رواج یافتن آن در این مناطق را رونق داشتن دامداری دانسته و در نتیجه به دلیل فراوانی و قیمت نه چندان بالا، جغور بغور را خوراکی لذیذ و خوشمزه و البته فست فودی برای اقشار متوسط و پایین جامعه در نظر گرفت. در زبان آذری جغور بغور به صورت “جیغیر بیغیر” تلفظ میشده و احتمالا با رواج یافتن در فارسی به جغور بغور تغییر یافته است.