طرز تهیه ژله میان تهی

ژله میان تهیطرز تهیه ژله میان تهی :
اگر می خواید این دسر رو تهیه کنید، باید اون رو برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید. بنابراین اول جامها یا لیوان هاتون رو آماده کنید.
اول ژله ای که میخواید طبقه ی پایین قرار بگیره رو مطابق معمول (یه لیوان آب جوش+یه لیوان آب سرد)درست میکنید و توی لیوان یا جامتون میریزید البته تا نصف لیوان اگر دوست داشتین انار دانه شده یا هر میوه دیگر خرد شده رو به ژله اضافه کنید.
  
بعدش این ژله رو میزاریم تو یخچال تا خودشو بگیره و کاملا بسته و سفت شه.
سپس ژله رنگ دوم رو مطابق معمول درست میکنیم و میگذاریم تا تو دمای اتاق خنک شه.سپس ژله های تو یخچال رو در میاریمو به آرومی ژله رنگ دوم رو روش میریزیم البته باید مقداری سر لیوان خالی بماند یعنی لیوان را پر نکنید.

حالا با کمک سلفون برای لیواناتون یه درپوش درست کنید و محکم ببندیدش از محکم بودنش مطمئن باشیدا

خب حالا اگه از درپوش ظرفتون مطمئنین خیلی آروم ولی بدون ترس ظرفتون رو برگردونین.نمیریزه خیالتون راحت باشه.حالا این لیوانهارو تو یه سینی بزارین و سپس بزارین تو یخچال تا خوب خودشو بگیره.

سلفون بخاطر حالت روغنی که داره واسه باز کردن از روی ژله بهتر از نایلونه .
حالا اگه ژلتون کاملا خودشو گرفته از توی یخچال خارجش کنید و آروم سفلون دورش رو باز کنید و بردارید خیلی راحته و اصلا به سطح ژله نمیچسبه

اینجوری یه ظرف ژله دارید که مابینش خالی هست و ظاهر خوبی داره.

می تونین با خلاقیت و سلیقه خوبتون این ژله ا به بهترین نحو تزیین کنین. مثلا” می تونین از میوه یا رز سیب یا ژله رولتی برای تزیین لایه اول استفاده کنین.

یا لایه اول ژله آکواریومی و حبابی باشه

می تونین از میوه توی لایه بالایی هم استفاده کنین
 
با بکار گیری ترکیب رنگ های جالب یا کج کردن لیوان برای لایه با لایه های اول می تونین ژله های زیبایی درست کنین.

در ادامه نمونه هایی ژله میان تهی رو ببینین .


منبع: ashpaazi
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.