املت یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که پخت آن بسیار ساده و آسان می باشد و تنها با رعایت چند نکته می توانیم املت خوبی داشته باشیم در ترکیبات این غذا گوجه بکار می رود اما برخی از مواد دیگری مانند رب یا سیب زمینی یا اسفناج و بطور کلی از سبزیجات نیز استفاده می کنند.
مواد لازم برای تهیه املت گوجه با قارچ:
ابتدا گوجه ها را شسته و داخل سبد بریزید تا آبش برود، سپس آن را خردکنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید سپس گوجه های خرد شده را افزوده و تفت دهید، بعد از اینکه گوجه ها نرم شدند قارچ را خرد کرده و بریزید و با گوجه تفت دهید تا پخته و آب آن تبخیر شود.
حالا نمک و ادویه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا گوجه ها مقداری سرخ شوند.
سپس تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه می شکنیم آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند سپس قارچ را داخل گوجه ریخته و بعد تخم مرغ را به آن ها اضافه کرده و آن ها را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا تخم مرغ پخته شود.
نکاتی درباره طرز تهیه املت گوجه و قارچ:
خواص گوجه: