طرز تهیه املت گوجه و قارچ

املت یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که پخت آن بسیار ساده و آسان می باشد و تنها با رعایت چند نکته می توانیم املت خوبی داشته باشیم در ترکیبات این غذا گوجه بکار می رود اما برخی از مواد دیگری مانند رب یا سیب زمینی یا اسفناج و بطور کلی از سبزیجات نیز استفاده می کنند.


 مواد لازم برای تهیه املت گوجه با قارچ:

  • گوجه فرنگی: سه عدد
  • قارچ: دویست گرم
  • تخم مرغ: سه عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

 

 طرز تهیه املت گوجه با قارچ:


 ابتدا گوجه ها را شسته و داخل سبد بریزید تا آبش برود، سپس آن را خردکنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید سپس گوجه های خرد شده را افزوده و تفت دهید، بعد از اینکه گوجه ها نرم شدند قارچ را خرد کرده و بریزید و با گوجه تفت دهید تا پخته و آب آن تبخیر شود.

حالا  نمک و ادویه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا گوجه ها مقداری سرخ شوند.

سپس تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه می شکنیم آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند سپس قارچ را داخل گوجه ریخته و بعد تخم مرغ را به آن ها اضافه کرده و آن ها را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا تخم مرغ پخته شود.

نکاتی درباره طرز تهیه املت گوجه و قارچ:

  • میزان مواد را نسبت به تعداد نفرات میتوانید کم و یا زیاد کنید.
  • اگر دوست داشتید میتوانید کمی جعفری به املت اضافه کنید تا خوش عطر شود.
  • در صورت تمایل از رب گوجه فرنگی هم استفاده می کنیم.
  • این غذا با نان سرو می شود و در کنار آن پیاز قرار می دهیم.


خواص گوجه:

  • آب گوجه فرنگی برای تقویت و درخشش مو موثر است.
  • مصرف گوجه به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک میکند.
  •  گوجه فرنگی قند خون را تنظیم می‌کند.
  • مصرف گوجه فرنگی موجب تقویت بینایی میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.