هویج پلو یکی از غذاهای محلی شیراز است که امروزه در همه شهرهای ایران آن را تهیه و سرو میکنند. این غذای خوشمزه به روش های متفاوتی تهیه میشود ، برخی آن را با گوشت قرمز و یا گوشت مرغ تهیه میکنند و برخی هم با گوشت چرخ کرده و افرادی هم که دارای رژیم گیاه خواری هستند آن را بدون گوشت درست میکنند که این موضوع کاملا سلیقه ای میباشد. در این مطلب طرز تهیه هویج پلو با مرغ همراه نکات و خواص آن را آماده کرده ایم ، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم هویج پلو با مرغ
طرز تهیه هویج پلو با مرغ:
برنج را یکی دو ساعت قبل شسته و با آب بخیسانید، یک عدد سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد کرده و به همراه یک عدد پیاز و مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید.
بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد نمک، زردچوبه و زعفران را افزوده و بگذارید مرغ خوب بپزد .
بعد از اینکه مرغ پخت آن را ریش کرده و آبش را از صافی رد کنید، در مرحله بعد هویج ها را شسته و خلالی رنده کنید، سپس در تابه ای ریخته و با کمی روغن تفت دهید.
در ادامه کمی از آب مرغ را بریزید تا هویج ها کمی نرم و پخته شود ، سپس شکر را افزوده و بعد از یکی دو تفت مرغ ریش ریش شده را افزوده و مجدد تفت دهید.
حالا برنج خیس شده را در قابلمه آب جوش می ریزیم و آبکش می کنیم. بعد از آبکشی برنج، کف قابلمه را ته دیگ نان یا سیب زمینی می چینیم و سپس برنج و مخلوط مرغ و هویج را به صورت لایه لایه در قابلمه می ریزیم. کمی از مواد مرغ را برای تزیین روی برنج نگه می داریم.
قابلمه پلو را روی حرارت ملایم می گذاریم و حدود 30 الی 40 دقیقه صبر می کنیم تا پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید، آن را در دیس می کشیم و روی برنج را با بقیه مواد مرغ و هویج، زرشک و کشمش تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این هویج پلوی خوشمزه و عالی لذت ببرید.