طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی و فوت‌و‌فن‌های طلایی شدن حلوا

طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی و نذری خوشمزه؛ فوت‌و‌فن‌های طلایی شدن حلوا


  مواد لازم حلوا زعفرانی مجلسی:

  • گلاب نصف فنجان
  • شکر یک و نیم فنجان
  • زعفران به میزان دلخواه
  • آرد سفید، آرد گندم سبوس‌دار یا آرد سنگک ۲ فنجان سر پر
  • روغن جامد یا روغن حیوانی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یک چهارم فنجان
  • پودر هل به مقدار لازم
  • خلال پسته و بادام و پودر نارگیل برای تزیین حلوا
  • آب نصف فنجان

  

طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی:

برای تهیه این حلوا ابتدا شهد آن را به این شکل درست کنید، شکر و آب را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شروع به گرم شدن کند و شکر بخوبی در آب حل شود.
بعد از اینکه شهد جوشید و کمی قوام آمد گلاب و زعفران را بریزید و اجازه دهید تا شهد خوش رنگ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید.

 در مرحله بعد آرد را الک کرده و در تابه ای بریزید و روی شعله ملایم تفت دهید، تا جایی را تفت دهید که تغییر رنگ داده و بوی خامی آن از بین برود.

آرد را هنگام تفت دادن مرتب هم بزنید و زیر و رو کنید تا هم یکدست شود و هم اینکه نسوزد.

در این مرحله آرد را الک کرده و مجدد داخل تابه بریزید و روغن را به آن اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا حلوا خوشرنگ شود.

حالا پودر هل، روغن جامد یا حیوانی و روغن مایع را همه با هم اضافه کنید و شعله گاز را روی درجه ملایم تنظیم کنید.

مواد فوق را مرتب به هم بزنید تا به رنگ دلخواه حلوایی که می‌خواهید برسید. در این مرحله شهد را به آرامی به ترکیب فوق اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا شهد خوب به خورد مواد برود. حالا در صورت دلخواه چند قطره گلاب و در صورت تمایل چند قطره عرق هل  اضافه کنید. وقتی حلوا  به روغن افتاد شعله را خاموش کنید، در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با خلال پسته و بادام و پودر نارگیل یا دارچین تزیین کنید. 

نکات مهم درباره طرز تهیه حلوا :

  • آرد سبوس‌دار بهترین آرد برای درست کردن حلوا است. 
  • قبل از این‌که شهد را به حلوا اضافه کنید دو قاشق شکر روی ترکیب آرد و روغن و هل بپاشید و به سرعت و بی‌وقفه هم بزنید. دانه‌های شکر سبب می‌شود آرد کمی هوا بگیرد و حلوا پف کند. سپس شربت قوام آمده یا شهد را اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای روغن حیوانی یا جامد، از کره استفاده کنید.
  •  در آخرین مرحله و بعد از اضافه کردن شهد، چند قطره گلاب خالص و در صورت تمایل چند قطره عرق هل اضافه کنید تا حلوا مجلسی زعفرانی بوی بی‌نظیری پیدا کند.
  • برای این‌که رنگ حلوا مجلسی زعفرانی، طلایی شود باید به آرامی و با دقت آرد را تفت بدهید. 
  • بوی خامی آرد باید به صورت کامل گرفته شود اما نباید آن‌قدر این تفت دادن ادامه پیدا کند که رنگ حلوا قهوه‌ای و تیره شود. به همین منظور باید شعله در ملایم‌ترین حالت ممکن باشد. 
  • برای داشتن یک حلوای طلایی باید صبور باشید و دقایق زیادی را پای گاز به تفت دادن ملایم آرد صرف کنید.


خواص هل:

  • بهبود گردش خون
  • بهبود تهوع و استفراغ
  •  تقویت کننده میل جنسی
  • درمان گلو درد
  • درمان سکسکه
  • خوشبو کننده نفس
  • کنترل کلسترول
  • ضد افسردگی
  • درمان اختلالات ادراری
  •  ضد آسم
  • سم زدایی بدن

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.