ابتدا یک عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند، سپس روغن و شیر را افزوده و مجدد هم بزنید تا یکدست شود.
حالا مواد آردی یعنی نمک، دارچین، بکینگ پودر و آرد را در ظرف دیگری مخلوط کرده و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
در مرحله بعد موزها را پوست گرفته و له کنید سپس به مایه پنکیک افزوده و مخلوط نمایید، حالا تابه نچسبی را روی حرارت قرار داده و کمی کره بریزید در حدی که چرب شود.
با یک ملاقه کوچک یا یک قاشق بزرگ مقداری پنکیک درون ماهیتابه بریزید, صبر کنید تا حباب های کف پنکیک ظاهر شود. عجله نکنید, امتحان کنید ببینید پنکیک از کف تابه جدا شده یا نه. به محض اینکه آزاد شد, آن را برگردانید و اجازه دهید تا آن طرفش هم آماده شود.دو طرف پنکیک باید قهوه ای طلایی شود. اولین سری پنکیک ها رو که بردارید, دیگه دستتون میاد که چقدر برای هر کدام زمان نیاز دارید.