ابتدا سینه مرغ با چاقو ورقه ورقه میبرید و در زعفران و فلفل سیاه و نمک و...میخوابونید ۷ و ۸ ساعت بگذره تا طعم دار بشه
سپس کف قابلمه روغن میریزید سپس کنجد میریزید و بعد سیب زمینی های حلقه حلقه شده رو که قبلش نمک زدید کف قابلمه میذارید بعد مرغ که از قبل آماده کردید روی سیب زمینی میذارید و گرد غوره روش میپاشید و بعد گوجه و فلفل دلمه ای طبق فیلمی که براتون گذاشتم روی مرغ قرار میدید و زعفران دم شده میریزیدبرنج میتونید کته بذارید یا آبکش کنید فقط به این نکته توجه کنید که برنج باید کمی زنده تر برداشته شوددر اخر برنج میریزید و کمی زعفراناین غذا خیلی خیلی لذیذه و خیلی عطر خوبی دارهحتما امتحان کنیدنوش جان
منبع: اینستاگرام