همیشه نباید غذاها کلی مواد اولیه گرون و جورواجور داشته باشن تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون ترین مواد اولیه هم خوشمزه ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی پای بادمجون در میون باشه … در این مطلب طرز تهیه یتیمچه ، یه غذای محشر با بادمجون رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین
همانطور که قبلا گفتیم چون در این غذا از بادمجان استفاده می شود حتما دقت کنید تا بادمجان بکار رفته در این غذا تلخ نباشد چون بادمجان تلخ طعم نامطبوعی به یتیمچه می دهد. از بادمجان هایی استفاده کنید که رنگ پوست آن ها مشکی بسیار براق است و لکه هایی روی پوست آن ها مشاهده نشود.در هنگام خرد کردن بادمجان ها دقت کنید که دانه درون بادمجان ها بسیار کم باشد زیرا بادمجان های پر دانه بسیار تلخ می باشند. اگر از کره برای طبخ یتیمچه استفاده می کنید ابتدا پیاز را بدون کره درون قابلمه بریزید تا کمی گرم شود و بعد کره را به پیاز اضافه کنید این کار باعث می شود تا کره نسوزد. اگر شما از بیماری فشار خون رنج می برید به شما توصیه می کنیم تا در طرز تهیه یتیمچه نمک این غذا را به حداقل برسانید و در آن از سیر استفاده کنید زیرا سیر یکی از سبزیجاتی است که دارای خواص کاهش فشار خون می باشد. در صورتی که شما در رژیم غذایی تان به دنبال استفاده از غذاهای خوشمزه با کالری بسیار پایین هستید می توانید این غذای محلی را در برنامه رژیمی غذایی روزانه تان قرار دهید. بعد از پخته شدن یتیمچه شما عزیزان می توانید آن را با سبزی خوردن و ماست مو سیر و نان در کنار خانواده تان میل کنید.
source : namnak